
به گزارش «سراج24»، روزنامه اصلاح طلب آرمان در شماره امروز خود گفتگویی با احمد پورنجاتی فعال اصلاح طلب داشته است. او در این گفتگو درباره سخنان دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس، اظهارنظر جالبی داشته و گفته "معتقدم آنچه در سخنرانی دیوید کامرون در مجمع عمومی سازمان ملل عنوان شد را ما نباید زیاد جدی تلقی کنیم. این سخنان کلیشه ای بود. یعنی این کلیشهها بیش از آنکه ارزش سیاسی داشته باشد برای محافل داخلی و پشتیبانان دولت انگلیس دارای اهمیت بوده است که دوست دارند قدرتهای جهانی همواره آنها را مورد حمایت خود قرار بدهند".
به گفته او، "کنش سیاسی دولت انگلیس در سازمان ملل را باید در معادله حل منازعات سیاسی ایران و قدرتهای جهانی جستوجو کرد. واقعیت این است که از نظر جامعه جهانی و به شهادت نوع رفتاری که قدرتهای جهانی به تازگی از خود نشان میدهند و نه نوع بیان اظهاراتی که عنوان میشود، دیدگاه جامعه جهانی نسبت به ایران ودولت ایران نسبت به گذشته تفاوت اساسی پیدا کرده است".
پورنجاتی افزوده "این نکتهای است که جریانهای سیاسی داخلی در ایران باید به آن توجه داشته باشند. هماکنون ایران از نظر جامعه جهانی نهتنها مانند گذشته بخشی از مشکل نیست و بلکه به عنوان بخش موثری از راهحل مشکلات تلقی میشود. این هم به زبان صریح و هم به زبان بیزبانی در نوع تعاملاتی که قدرتهای جهانی حتی با کرشمه و ناز از خود نشان میدهند قابل مشاهده و توجه است. ما نمی توانیم این مساله را کتمان کنیم. به همین دلیل نمیتوانیم پیشبینی کنیم که در داخل کشور نسبت به دیدار آقای روحانی با دیوید کامرون واکنش نشان داده شود و مخالفتهایی صورت بگیرد. البته هیچ چیز بعید نیست و ممکن است محفلهایی با قصد و نیت سیاسی سعی در تخریب اقدامات آقای روحانی در نیویورک کنند که زیاد نباید مورد اعتنا قرار بگیرد".
به گزارش «سراج24» دیوید کامرون در سخنرانی اش در مجمع عمومی سازمان ملل گفت که "ایران باید فرصت داشته باشد تا نشان دهد می تواند بخشی از راه حل منطقه (در مبارزه با داعش) باشد و نه بخشی از مشکل. صبح امروز من با رئیس جمهور روحانی دیدار کردم، ما اختلاف نظرهای شدیدی داریم. ایران از گروه های ترویستی حمایت می کند، برنامه هسته ای اش، رفتارش با مردمش، همه اینها باید تغییر کند.با این حال رهبران ایران می توانند برای نابودی تهدید داعش کمک کنند. آنها می توانند برای عراقی امن تر و باثبات تر و نیز سوریه ای امن و فراگیر کمک کنند. اگر آنها آماده این کار هستند، ما بایستی از همراهی آنها استقبال کنیم".